Obligatoriska tillbehör till bilen

Få tillbehör till bilen kan väl egentligen kallas för obligatoriska men det finns i vilket fall en hel uppsjö prylar som kan förenkla bilfärderna ordentligt. I det här inlägget får du en lista med prylar att kolla efter nästa gång du ska inhandla grejer till bilen.

[IMAGE=cSX6f5eQr8qf.jpg]

Cykelställ

[IMAGE=dG2lEFcRFtTD.jpg]

Visst, vi älskar alla att köra bil, men för den skull behöver vi ju inte ta bilen överallt? Med det sagt är ett cykelställ på bilen en mycket bra tillbehör att ha. Med ett cykelställ på bilen kan du ta bilen från punkt A till B och cykeln från B till C. Väl framme på din slutdestination är det väl inte dumt om det finns ett säkert cykelgarage att ställa cykeln i? Cykelboxen är ett företag som ordnar cykelgarage och cykelboxar till byggbolag, kommuner och olika fastighetsägare., inredda och klara.

[IMAGE=dYUV5bbR8V4W.jpg]

Minifrys

Okej, ska villigt erkänna att det här tillbehöret är långt ifrån obligatoriskt, men allt är ju relativt eller hur? Och om det nu skulle vara så att du undrar: ja, såklart att du kan köpa en minifrys till bilen! Med en sådan håller du lunchlådan nedkyld på färden mellan hemmet och arbetet, eller drycken kyld under långfärden. Varianterna som finns på marknaden går oftast att ladda i vägguttaget hemma, under färden kan du switcha till USB.

USB-laddare

Så många av våra vardagsprylar laddas via USB idag att det är snudd på ett måste idag att ha möjligheten att ladda saker på så många ställen som möjligt. En USB-laddare som passar i bilens uttag för tändare är därför ett måste. För hur många är det egentligen som använder det uttaget idag för syftet det en gång hade?

Telefonhållare för instrumentbrädan

Nya bilar har ofta en panel för GPS på instrumentbrädan. De som inte har det allra senaste är dock fortfarande tvungna att använda sig av en gammal hederlig GPS eller, varför inte, mobiltelefonen. Med en hållare för instrumentbrädan kan du använda mobilens alla funktioner, inklusive GPS, under färd. Kom dock ihåg att skaffa handsfree-lurar om du ska tala i telefon när du kör. Med ett sådant kan du ju också diktera SMS.

Laserdetektor

Laser kan användas till mängder av olika saker. Inte för att du vill, eller för den delen ska, köra över hastighetsbegränsningen, men det kan ju ändå hända, eller hur? För de tillfällena är en laserdetektor ett perfekt tillbehör som gör att du kan undvika att få trippen avbruten av en böteslapp. Särskilt om du befinner dig utomlands. En laserdetektor varnar och uppmärksammar dig på om det finns en hastighetsmätare längre fram på vägen. De bästa modellerna känner av en detektor upp till 1 kilometer bort och ger dig gott om tid att sakta ned innan det är för sent.