Dekor

Bryr man sig om sin bil bör man fundera lite över vilket intryck bilen ger. Visar bilen att ägaren bryr sig om sin ögonsten eller lämnas den att bara vara ett simpelt transportmedel? Det finns många enkla sätt att pimpa bilen. Att pimpa eller försköna är en hobby som ger många bilägare en extra glädje och krydda i tillvaron. Det kan handla om många olika saker, men här vill vi lyfta fram stripes och dekaler. Idag finns en uppsjö av självhäftande dekaler och ränder som man kan applicera på sitt fordon. Resultatet lyfter bilen och får den att stå ut från mängden.

En populär variant är att applicera sportiga fartränder som löper från motorhuven över taket och ner på bagageluckan. Det ger intrycket av att bilen är sportig och föraren gillar fart. Andra alternativ är olika motiv som beskriver förarens personlighet eller hobby. Dessa klistras med fördel på sidan av fordonet antingen över en dörr eller både fram och bakdörr. Det är bara fantasin som sätter gränser egentligen.

Det finns många andra möjligheter att styla sin bil. En liten söt sak är ögonfransar över framlyktorna eller varför inte en rävsvans, (av konstmaterial naturligtvis) fastsatt i antennen?